Qui som?

Som una església cristiana

Formem part de la gran església mundial que confessa Crist com a Senyor i Salvador. 

Som una església protestant o, més precisament, reformada.

Això significa que estem en la tradició de la Reforma, un moviment del segle XVI que va tornar a la font, la Bíblia com a Paraula de Déu, i que també va tornar a la doctrina de la salvació per gràcia i per fe sola. 

Som una església per la ciutat

[Text]

Som una església de persones normals i imperfectes …

… que volen saber què vol dir viure segons la voluntat de Déu i estimar-se els uns als altres. La nostra església és un taller de formació per aprendre què és l’amor i el perdó. Hi ha lloc per als cercadors entre nosaltres, per a persones que dubten i busquen sentit i veritat. També donem la benvinguda als convidats, siguin creients o no. 

La nostre congregació té 45 membres.

Els membres que professen la seva fe i han sigut batejats, són «membres professants». Els fills dels membres que són batejats, anomenem «membres batejats». El rerefons i la composició dels nostres membres són diversos: de totes les generacions i de diferents nacionalitats. 

La nostra comunitat és dirigida per un consell pastoral.

Aquest consell consisteix de pastors-ancians. Son membres de l’església amb una tasca de servir …Ells tenen la responsabilitat dels cultes d’adoració, l’ensenyança de la fe, la cura pastoral i la supervisió espiritual de la congregació. També se’ls ha encomanat la gestió i la visió de la congregació. Treballen en diàleg i amb la participació  dels membres de l’església.
Els diaques serveixen la congregació amb ajuda pràctica i financera ajuden a les persones dins i fora de la congregació. Ells també s’ocupen de les coses més practiques.